Heb jij je technische diploma inmiddels op zak of is het einde van jouw technische studie bijna in zicht en ben jij op zoek naar een passende startersfunctie? Vanuit Connetix kijken wij graag met jou mee naar de uitdagingen die goed aansluiten bij jouw profiel en wensen. Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen in de zoektocht naar een perfecte, eerste baan? Dat ondervind je hier!

Samen met jou kijken wij naar de diverse mogelijkheden die er zijn voor een afstudeerstage met baangarantie. Wij schetsen voor jou een helder beeld van de uiteenlopende mogelijkheden binnen de gehele arbeidsmarkt. Van Sales Engineer in de Offshore, tot aan Mechanical Engineer in de Machinebouw: onze consultants geven jou graag een kijkje achter de schermen bij bedrijven in alle segmenten.

Via het uitgebreide netwerk van Connetix kan jij op gesprek gaan bij allerlei bedrijven in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht én Noord-Brabant die jou interessant lijken. Dit kunnen de grote, internationale spelers zijn, maar ook kleine tot middel-klein bedrijven zijn, met een nationaal of internationaal karakter. In overleg met het bedrijf waar jij uiteindelijk aan de slag wil gaan, komen jullie samen tot een geschikte afstudeeropdracht die voldoet aan de wensen vanuit jouw opleiding.

Deze afstudeerstage met baangarantie kan jij zien als een proefperiode, waarin jij het bedrijf beter kunt leren kennen en het bedrijf jou. Mocht deze proefperiode vanuit beide kanten goed bevallen, dan kan jij hier direct na je stage aan slag door een startersfunctie te vervullen!

De startersfuncties die wij vanuit Connetix aanbieden, lopen uiteen in regio’s binnen de Randstad van Nederland. Zo bieden wij interessante uitdagingen in de volgende regio’s:

  • Startersfuncties in Zuid-Holland
  • Startersfuncties in Utrecht
  • Startersfunctie in Noord-Holland
  • Startersfuncties in Noord-Brabant

Omdat jij als starter nog een geheel carrièrepad voor je hebt liggen, helpen onze consultants graag bij het creëren van een heldere toekomstvisie. Is het voor jou bijvoorbeeld van belang dat het bedrijf voldoende doorgroeimogelijkheden biedt en zo ja, in welke richting zou je dan graag willen doorgroeien? Dit zijn punten die ook tijdens kennismakingsgesprek aan bod komen.

Vanuit Connetix kijken wij daarnaast met jou mee naar diverse mogelijkheden op het gebied van aanvullende cursussen en trainingen. Waar zou jij jezelf graag in willen ontwikkelen en op welk vlak wil jij je kennis graag verbreden? Uiteraard is het hierbij van belang dat je tijdens jouw carrièrepad blijft leren en groeien. Zo stippelen wij samen een mooi toekomst uit voor jou, als starter op de arbeidsmarkt. The sky is the limit!

Naast jouw wensen en een stukje persoonlijkheid, bespreken wij in dit kennismakingsgesprek ook andere relevante factoren, zoals de gewenste reisafstand en een salarisindicatie. Wij zorgen ervoor dat de reisafstand zo kort mogelijk voor jou is. Het liefst ga je natuurlijk op de fiets naar je werk! Daarnaast maken wij het voor jou mogelijk om bij bedrijven op gesprek te gaan die toereikend zijn voor de salarisindicatie en jouw gewenste karakter van een bedrijf. Denk hierbij aan bedrijven met een formele of informele werksfeer, de grootte van het bedrijf en het internationale of nationale karakter waar jij een voorkeur voor hebt om binnen te werken.

Voor starters

Kom gerust langs!

Ben jij als starter benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw profiel en persoonlijke wensen? Neem dan contact op met één van onze consultants. Wie weet zien wij jou binnenkort bij ons op kantoor!