Om de juiste kandidaat uit de markt te halen biedt Connetix de mogelijkheid voor een Exclusive search. Connetix gaat exclusief voor uw specifieke vacature aan de slag waarbij de doelstelling is om de openstaande vacature op korte termijn in te vullen. In dit traject zal Connetix een 4 tal stappen ondernemen om de juiste kandidaten bij u aan tafel te krijgen.

Elke exclusive search begint met een gedegen screening om het gewenste profiel zo helder mogelijk te hebben.

De vacature zal breed in de markt uitgezet worden om de bereikbaarheid te vergroten. Dit doen wij met naam en toenaam van de opdrachtgever.

De vacature zal breed in de markt uitgezet worden om de bereikbaarheid te vergroten. Dit doen wij met naam en toenaam van de In deze fase zal Connetix onderzoek doen naar potentieel geschikte kandidaten. opdrachtgever.

In de laatste fase zal Connetix de geschikte kandidaten benaderen, spreken en de beste selecteren voor u.

Costo

Costo heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en leveren van systemen voor intern transport en opslag. Mede dankzij de opkomst van de…

Exclusive Search

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de Exclusive Search van Connetix? Of u wilt een Exclusive Search vacature bij ons uitzetten? Neem dan contact op met één van onze Recruitment Consultants.